Myo Sun Plus + Essiac, produse recomandate femeilor care doresc sa devina mame

Un factor important în mediul fiziologic al creșterii ovocitelor este starea metabolomului uman. Prin urmare, încercările de a realiza ovulația numai prin utilizarea hormonilor, nu iau în considerare nivelul răspunsului celular la efectele lor. Ca rezultat, apare hiperstimularea ovariană, în care se formează multe ovocite imature, de o calitate scăzută. În consecință, în prezent în practica mondială se observă folosirea unei abordări mai eficiente și, în același timp, mai blândă,  a corectării tulburărilor reproductive, folosind suplimente alimentare, precum Myo Sun Plus, si, pe care il poti cumpara din magazinul online Bioo.ro.

Myo Sun Plus ofera un nivel optim de myo-inozitol

Această abordare este de a crește sensibilitatea celulelor la efectele hormonilor ovarieni. Deoarece derivații fosfat de mioinozitol care sunt implicati în transducția semnalului intracelular de receptorul hormonului pe majoritatea mioinozitolului de suprafață și de securitate celulară a femeilor de vârstă reproductivă este foarte scăzută, răspunsul celulelor la expunerea la hormoni depinde în mare măsură de nivelul de myo-inozitol.

O resursa foarte importanta

Ca si acidul folic, fosfat mioinozitolul și derivații săi sunt factori epigenetici de influenta, care afectează ADN-ul genomic. Prin urmare, utilizarea Myo Sun Plus  este o resursă importantă pentru corectarea tulburărilor de reproducere la femei. Astfel, este posibila cresterea nivelului de myo-inozitol prin administrarea acestui supliment alimentar. Pentru prepararea soluției de băut ar trebui să se utilizeze numai apă potabilă curată la temperatura camerei. Dizolvarea în lapte, sucuri, jeleu este inacceptabilă, deoarece va reduce biodisponibilitatea myo-inozitolului. La dizolvarea myo-inozitolului în apă este posibilă administrarea în comun a preparatelor cu zinc și fier, deoarece myo-inozitolul, spre deosebire de fitat, nu chelează ionii metalici.

Utilizarea traditionala a suplimentului alimentar Essiac

In retetele traditionale pe baza de plante, radacina de brusture este descrisa ca un „purificator de sange” sau „alterativ” si se crede ca elimina toxinele din sange. Essiac a fost utilizat atat intern cat si extern pentru eczeme si psoriazis, precum si pentru tratarea articulatiilor dureroase, dar si ca diuretic. In medicina traditionala chineza, radacina de brusture in combinatie cu alte plante medicinale este utilizata pentru a trata durerile din gat, amigdalita, raceala si chiar rujeola. In Japonia, este mancata ca o leguma. Rasadul de brusture a devenit recent popular ca parte a ceaiului pentru cancer. Pana in prezent, insa, cercetarile sunt insuficiente pentru a promova brusturele pentru aceasta aplicatie.

Essiac contine constituenti care includ beta-caroten, acid tartric, oxalati (acid oxalic), antracinone (chrysophanol, emodin, Rhein), glicozide ca hiperosidul, quercitin-3d-galactozidul.

Imbunatateste sistemul imunitar

Are o serie de utilizari extinse, iar ca remedii este inclus in tratamentul pentru inflamatie, cancer, diaree, scorbut si febra. Suplimentul alimentar Essiac care poate fi cumparat din magazinul online Bioo.ro, poate fi administrat si ca un diuretic. De asemenea, are anumite proprietati si utilizari astringente. In utilizarea traditionala este folosit si ca vermifug, deoarece planta contine compusi toxici pentru paraziti intestinali (viermi intestinali).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata