Poti atrage prosperitatea si armonia cu simboluri Feng Shui

Crapul este cunoscut din faimoasa legenda a crapului-dragon in care se spune ca acesti pesti din Raul Galben inoata vitejeste impotriva curentului pentru a ajunge si a sari peste Poarta Dragonului in timpul celei de-a treia luni a fiecarui an, transformandu-se in dragoni. Este astfel socotit ca un simbol al perseverentei si succesului, atragand forta, hotarare si curaj. Se amplaseaza spre intrarea in casa, in hol.

Bivolul este emblema primaverii, simbol al fericirii, al implinirii si al marilor realizari. Este considerat un animal sfant in multe tari si puterea sa este asociata cu marile castiguri banesti, cu investitiile reusite, cu prosperitatea, bunastarea si abundenta. Simpla asezare a acestui remediu pe birou la locul de munca aduce de la sine o mai buna putere de concentrare, si o mai mare lejeritate in exprimarea ideilor. Asezat in coltul de Sud-Est al living-ului, activeaza bunastarea familiei si atrage bogatia si castigurile banesti. Remediul atrage si invita prosperitatea in casa. Asezat in coltul nordic asigura reusita in cariera si indepartarea tuturor ostacolelor, precum si a concurentei neloiale. Asezat in preajma registrelor de casa asigura si protejeaza castigurile, dar totodata atrage noi venituri banesti. Asezat in dormitor mareste sansele tinerelor cupluri de a avea urmasi cat mai curand, cat mai sanatosi si puternici. 

Broasca raioasa cu trei picioare si moneda in gura, este considerata a fi unul dintre cele mai puternice remedii Feng Shui pentru atragerea bunastarii si a prosperitatii. 
Este un remediu recomandat pentru activarea castigurilor si a bogatiei si nu trebuie sa va lipseasca in acest an in zona de Sud-Est.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata