Preşedintele Iohannis participă la inaugurarea magistralei de metrou Eroilor – Drumul Taberei

0 47

Administraţia Prezidenţială anunţă că preşedintele Klaus Iohannis participă, marţi, la evenimentul de dare în folosinţă a magistralei de metrou M5 (Eroilor – Drumul Taberei).

Astfel, în jurul orei 12,00, la finalul vizitei, la staţia de metroul „Eroilor”, şeful statului va susţine o declaraţie de presă.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a anunţat, luni că metroul din Drumul Taberei – Eroilor va fi dat în trafic cu călători începând de marţi.

„După ani de aşteptare, sunt bucuros să anunţ public că mâine, începând cu ora 12,00, magistrala de metrou M5 va fi dată în funcţiune. Ca să ajungem în această etapă nu a fost deloc uşor. A fost nevoie să depăşim, împreună cu colegii de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor şi implicit cu cei de Metrorex SA, o serie de bariere, începând de la cele birocratice, la cele administrative. Astfel, astăzi, putem spune că povestea lucrărilor de la magistrala M5 s-a încheiat. Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la bucuria pe care o împărtăşim alături de toţi bucureştenii, şi nu numai!”, a scris Bode, pe Facebook.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x