„Profesia notarială în era digitală” – concurs de eseuri pentru studenţii de la Drept

Foto: clujust.ro
0 15

„Profesia notarială în era digitală” este tema concursului de eseuri pe care îl lansează, joi, Camera Notarilor Publici Bucureşti, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Acest concurs este adresat tuturor studenţilor de la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti şi îşi propune să descopere viziunea viitoarelor generaţii de specialişti asupra modului de adaptare a domeniului notarial la era digitală.

Pentru toţi studenţii care îşi doresc să participe trebuie să trimită, până la data de 19 noiembrie, un eseu cu tema „Profesia notarială în era digitală” la adresa redactiecnpb@cnpb.ro, în care să prezinte, într-o manieră proprie şi originală, viziunea lor despre viitorul profesiilor juridice.

La final,toate eseurile vor fi jurizate de o comisie de specialitate, formată din trei notari publici de renume, cele mai bune trei dintre ele urmând a fi premiate.

Iar desemnarea câştigătorilor se va face pe 26 noiembrie, în mediul online.

„Sărbătorim 25 de ani de notariat public construind proiecţii pe o fundaţie solidă deja existentă. De-a lungul anilor ne-a fost demonstrat că tinerii studenţi ai Facultăţii de Drept reprezintă viitorul profesiilor juridice şi tocmai de aceea am ales să îi invităm să se alăture demersului nostru din acest an”, afirmă preşedintele Camerei Notarilor Publici Bucureşti, Laura Badiu, citată în comunicat.

Camera Notarilor Publici Bucureşti este organizaţia profesională cu personalitate juridică ce reuneşte toţi notarii publici din circumscripţia Curţii de Apel Bucureşti, respectiv municipiul Bucureşti şi judeţele Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov şi Teleorman. 

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata