Simona Halep are probleme de sănătate.

Simona Halep e terminată! Jucătoarea noastră de tenis se confruntă cu probleme de sănătate. Boala de care ea suferă nu are leac. Aceasta este măcinată de mai mulți ani de o afecțiune pentru care doctorii nu au găsit încă o rezolvare.

Astfel că, Simona Halep trece prin momente dificile în această perioadă. Vestea divorțului de Toni Iuruc a luat prin surprindere pe absolut toată lumea care spera ca marea campioană să ajungă și în fața altarului. Numai că separarea de acesta nu este singura problemă a jucătoarei noastre de tenis. Ea are și anumite probleme de sănătate, care s-au accentuat în ultima perioadă.

Mai mult decât atât, Simona Halep a suferit, în urmă cu câteva zile, o intervenție chirurgicală la nas. Anunțul a fost făcut chiar de către tenismenă, care și-a informat fanii, printr-o postare pe Instagram, că va avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a-şi relua activitatea fizică.

Boala cumplită de care suferă Simona Halep

Nu multă lume știe, însă, că Simona Halep are și o altă problemă de sănătate care nu-i dă pace de ani mulți. Sportiva suferă de o afecțiune gastrică a cărei leac nu a fost găsit încă de doctori.

Afecțiunea de care suferă campioana noastră pare a fi provocată de un virus ce se activează periodic. Până în acest moment doctorii nu au reușit să găsească un tratament eficient pentru această afecțiune.

Se pare că Simona va merge la Paris în următoarea perioadă pentru a face mai multe investigații care ar putea desluși misterul acestei afecțiuni, au precizat cei de la Orange Sport.

Cu urmă cu mai mulţi ani, Simona se plângea că nu poate bea sucuri care produc aciditate, cum ar fi fresh-ul de portocale. Din această cauză, trebuie să aibă foarte mare grijă la tot ceea ce mănâncă. Nu de puține ori a fost văzută având o aftă la nivelul buzei, tocmai din cauza problemei pe care o are. Din cauza problemelor de sănătate, Simona Halep ar putea să nu mai joace în acest an. Recuperarea după operația la nas durează circa 3 săptămâni şi medicii i-au recomandat un repaos în privința efortului.

Eliminarea din primul tur la US Open 2022 are repercusiuni asupra poziției din top 10 WTA

Așadar, Simona Halep se confruntă cu probleme și în ceea ce privește cariera sportivă. Eliminarea prematură încă din primul tur la US Open 2022 are repercusiuni importante asupra poziției ocupate de Simona Halep în clasamentul mondial.

În plus, după încheierea ultimului turneu de Grand Slam al anului, Simona a coborât două poziții în clasamentul WTA, până pe locul 9. Sportiva este la un pas să iasă din Top 10, în situația în care nu va disputa niciun turneu în luna septembrie.

Se pare că prima competiție importantă la care va participa Simona Halep va fi abia în luna ianuarie a anului viitor, la Australian Open.

Sursa: capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata