Spune-mi ce personalitate ai ca să îți spun tipul de parchet perfect pentru casa ta

De Continut Sponsorizat Casă și Grădină 38 citiri
5 min citire

Inrolare trafic.ro
Puține lucruri dintr-o locuință sunt atât de importante precum podeaua. Dacă alegi un parchet la un preț redus, vei avea o podea de calitate proasta, iar costurile reparațiilor te vor face să regreți alegerea inițială. Dacă alegi un parchet la un preț foarte ridicat, luând în considerare doar prețul, există riscul să alegi o variantă care nu se potrivește nevoilor tale de zi cu zi. Secretul unui parchet perfect pentru tine cu un raport calitate-preț imbatabil este o analiză a obiceiurilor zilnice și a nevoilor familiei tale, făcută de profesioniști.

Ești un om cu foarte multă energie, care are nevoie de mișcare în viața de zi cu zi?

Cei cu personalitate energică au nevoie, în primul rând, de un parchet laminat rezistent la abraziune, cum este parchetul Original – high pressure floor. Dacă ești genul de persoană care nu poate sta linistit nici acasa, vei aprecia calitățile unui parchet pentru traffic intens atunci când sutele de metri de plimbări prin casă pe care le faci în fiecare zi nu vor deteriora calitatea podelelor pe termen lung.

Mai mult, cei activi au obiceiul să facă mișcare sau sport lejer la domiciliu. Alege cu încredere o colecție de parchet laminat precum parchetul BerryAlloc. Vei descoperi variante care oferă nu doar rezistență îndelungată, ci și aderență potrivită pentru covorașul de yoga sau bicicleta electrică. Culorile intense pot fi aliatul tău în demersurile de zi cu zi, deci alege o variantă care să te stimuleze vizual pe tot parcursul zilei!

Ești o persoana liniștită, care preferă relaxarea în detrimentul activităților intense?

Atunci ești un om norocos, deoarece poți alege orice variantă din colecția de parchet laminat! Atunci când prima ta grijă nu este rezistența la trafic intens, te poți concentra liniștit pe design și estetică: colecțiile Chateau și Cadenza vor fi pe gustul tău. O grijă în minus și o paletă largă de alegeri este exact ce își dorește un om cu personalitate relaxată.

În plus, alege un parchet rezistent la apă pentru bucătărie și o variantă mai rezistentă la trafic pentru hol. Trebuie să ai grijă, însă, la modelul și culoarea parchetului potrivit pentru tine. Alege nuanțe deschide la culoare, cu subtonuri gălbui, care te vor relaxa încă de la primul pas peste pragul casei.

Ai copii? Vei avea nevoie de un parchet adaptat nevoilor celor mici

A fi părinte nu este un job ușor, părinții au nevoie să ia în considerare atât dorințele lor, cât și nevoile celor mici.

Astfel, trebuie să ții cont să alegi nu doar un parchet frumos și plăcut vederii, ci mai degrabă un parchet laminat rezistent la joaca și activitațile celor mici, Din fericire, un producător precum BerryAlloc are variante potrivite pentru toți părinții ( Spirit Home si Zenn  sunt colecții de parchet spc).

Un alt detaliu pe care părinții trebuie să îl ia în considerare este prețul parchetului. Dacă o persoană singura sau un cuplu la început de drum au un buget mai mare pentru finisaje, părinții trebuie să găsească un raport calitate-preț cu adevărat imbatabil. Analizează cu atenție variantele disponibile apelând cu încredere la specialiștii din magazin.

Este important să iei în considerare toate detaliile atunci când alegi finisajele pentru casa sau apartamentul tău, mai ales atunci când îți dorești variante de calitate care să se potrivească tuturor schimbărilor de zi cu zi. Oamenii activi, energici au nevoie de un parchet cu o clasă de trafic ridicată, deoarece fac mișcare continuu și folosesc la maxim orice suprafață, pe când cei mai relaxați vor o variantă nu doar de calitate, ci și liniștitoare vizual.

Cei care au copii trebuie să ia în considerare și nevoile celor mici atunci când aleg parchetul potrivit, și este de preferat să analizeze mai multe variante de parchet pentru zone diferite din casă. Orice variantă ai alege, secretul achiziționării unui parchet potrivit pentru tine la un raport calitate-preț imbatabil este o analiză serioasă a tuturor detaliilor!