Tratamente antirid direct din bucătărie

0

Cu toatele ne dorim un ten cât mai curat și frumos iar odată cu trecerea timpului acest lucru devine tot mai important.

Totuși tratamentele de întinerire facială pot fi destul de scumpe așa că de ce să nu apelăm la ceea ce avem deja în casă și anume produse naturale. Acestea sunt mai ușor de aplicat și pedeasupra nu dăunează sănătății noastre.

Ce ingrediente ne trebuie?

Există numeroase plante cu efecte benefice asupra pielii iar unele dintre cele mai simple tratamente se bazează pe lămâie.

Faceți tratament cu suc de lămâie pur de două ori pe zi și obțineți o piele curată și strălucitoare.

Există și varianta de scrub de lămâie.Tăiați o lămâie in două și presărați o parte peste zahar apui frecați fața. Clătiți apoi cu apă călduță.

Masca de lămâie și albuș de ou. Acest tratament este benefic pentru eliminarea acneei și pentru pielea sănătoasă și moale.

Pe lângă acestea mai există tratamentele împotriva punctelor negre cu bicarbonat sau miere.

Pentru un efect extraordinar de hrănire se face o pastă dintr-un morcov ras, amestecat cu trei lingurițe de caimac și două de ulei de măsline iar  masca antirid din pasta de banane cu portocale și puțină miere este de-a dreptul delicioasă.

Pentru hidratare se prepară o pastă din trei linguri de smântână, sucul de la o jumătate de lămâie și două linguri de miere. Această pastă se întinde bine pe pielea decolteului și a gâtului înainte cu puțin timp de duș.

Sursa: Perfect Makeup

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata