Utilizatorii de carduri emise de Up România pot face plăţi şi cu ajutorul telefonului

Foto: businesspress.ro
0 8

Up România anunţă lansarea Up Mobil Pay, propria soluţie de plăţi mobile pentru sistemul de operare Android, disponibilă pentru toate cardurile preplătite de beneficii oferite de către companie. potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis miercuri AGERPRES.

Noua soluţie de plată este valabilă pentru cardurile Up Dejun, Up Cadou, Up Vacanţă şi Up Cultură, astfel, utilizatorii de telefoane Android, care dispun de funcţia NFC securizat, dotat cu PIN, parolă, model grafic, senzor amprentă sau recunoaştere facială, îşi pot adăuga cardurile în Up Mobil Pay, direct din aplicaţia Up Mobil, fără a mai fi nevoie de instalarea unei alte aplicaţii.

„Adăugarea unui card Up România în Up Mobil Pay durează aproximativ 30 de secunde şi poate fi începută fie din ecranul de administrare card, secţiunea „Cardurile mele”, accesibilă din meniul principal al aplicaţiei, fie din ecranul pop-up, afişat la prima accesare a noii versiuni a aplicaţiei”, notează compania.

Din punct de vedere al siguranţei, fiecare plată cu telefonul efectuată prin intermediul Up Mobil Pay este securizată şi necesită validarea utilizatorului, utilizatorii aplicaţiei vor putea efectua plăţi cu telefonul folosind cardul setat ca implicit în aplicaţie sau alegând cardul cu care doresc să efectueze plata înaintea unei tranzacţii, iar imediat ce plata este validată se va primi mesaj de confirmare a plăţii. De asemenea, tranzacţiile efectuate cu telefonul vor putea fi identificate în istoricul de tranzacţii din tabloul de bord al aplicaţiei Up Mobil şi vor fi trimise notificări de tip push pentru fiecare tranzacţie.

Plata cu telefonul va putea fi efectuată la orice partener afiliat reţelei de parteneri Up România cu un POS contactless.

Actual, noua soluţie de plată completează alte instrumente de plăţi mobile propuse de Up România, precum: înrolarea cardurilor Up Dejun în mobilPay Wallet şi înrolarea tuturor cardurilor Up în Apple Pay.

Up România face parte din Grupul Up şi deserveşte peste 20.000 de clienţi şi 750.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 18 ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare şi soluţii financiare avantajoase pentru performanţa afacerii companiilor.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata