10 paşi pentru un decor romantic

Dacă ai hotărât să o petreci acasă, cu iubitul, amenajarea casei într-un stil romantic e prima surpriză pe care i-o poţi face. Nu e nevoie să faci mari schimbări şi cheltuieli. Câteva decoraţiuni simple, dar de efect, sunt tot ce ai nevoie.

În primul rând, nu exagera cu elementele decorative tematice cumpărate din comerţ. Prea multe inimioare strică şi poţi aluneca uşor în kitch.

Lumânările parfumate sunt esenţiale. Alege o nuanţă accent, care să se potrivească în cameră. În ceea ce priveşte aromele, alege una, maximum două. Au efecte afrodiziace aromele de levănţică, trandafir, iasomie, vanilie, scorţişoară, santal sau rozmarin.

Lumina trebuie să fie difuză şi caldă. Apelează fie numai la lumina lumânărilor, fie la o veioză sau lampadar discret, care să lumineze numai un colţ al camerei.

Pentru o notă de mister, poţi folosi o lampă de aromoterapie. Alege arome afrodiziace ca mosc sau lemn de santal.

Poţi cumpăra câteva pernuţe decorative care să împrospăteze vechea canapea şi neapărat un set nou de lenjerie pentru dormitor.

Pune flori în vază, şi nu neapărat clasicii trandafiri roşii. Buchetul nu trebuie să fie prea înalt, pentru a nu vă stânjeni comunicarea vizuală. Indicat e ca vasul, împreună cu buchetul, să nu depăşească 30 cm.

Faţa de masă e elementul central. Fie o asortezi la culoarea draperiilor, fie alegi una cu o cromatică veselă.

Alege nişte farfurii deosebite, nu aceleaşi, ca…

Continuarea pe Glow.ro

Sursa: Perfect Makeup

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata