3 Trucuri pentru a slăbi sănătos

206

Dieta reprezintă una dintre cele mai mari preocupări ale femeilor din zilele de azi. De aceea, îți propunem aceste trei trucuri pentru a slăbi în mod eficient și sănătos.

Un corp frumos și bine definit este rezultatul eforturilor depuse. În afară de a practica exerciții fizice în mod regulat, este foarte important să respecți anumite alimente și să ai grijă în ce cantitate le consumi.

Din nefericire, nu există o dietă salvatoare universal valabilă pentru toate femeile, care să te poată scăpa de kilogramele nedorite. Chiar și așa, sunt foarte multe variante ce te scapă de grăsimi și dacă sunt alăturate unui stil de viață sănătos, care să implice atât odihnă cât și fitness, te vei bucura de efectul mult dorit.

1. Ceaiul verde, principalul în topul produselor care te scapă de grăsimi

Renumit pentru efectele sale benefice asupra organismului, ceaiul verde este indicat și în cazul luptei cu kilogramele în plus. Acesta conține o listă de antioxidanți ce păstrează metabolismul la nivele înalte, lucru ce va face grăsimile să dispară încetul cu încetul. Vei reuși să reduci din greutatea corporală dacă vei bea patru căni de ceai verde zilnic. De asemenea, pentru rezultate mai rapide, nutriționiștii recomandă un mix de ceai verde, zeamă de lămâie, pulbere de ardei iute și sirop de agave.

2. Albușul de ou, doza ta zilnică de proteine

Consumul de proteine sănătoase stă la baza unui corp atractiv. Albușul de ou reprezintă o sursă esențială de asemenea proteine și, înafara faptului că îți va tonifia corpul rapid, este și foarte versatil, întrucât îl poți introduce ușor în dieta ta zilnică. Poți consuma albușul în diferite forme precum salatele, dar cea mai simplă metodă este de a înlocui ouăle din rețetele tale preferate cu o cantitate dublă de albușuri. Așadar, vei înlătura caloriile din preparatele tale, reducând colesterolul.

3. Mănâncă desertul la prima oră a…

Sursa

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata