Bolt lansează serviciile de ride-hailing în Buzău

355

Odată cu lansarea serviciilor de ride-hailing în Buzău, Bolt este acum prezentă în 15 oraşe din România, potrivit unui comunicat al companiei, remis, joi, AGERPRES.

Astfel, „Am observat o cerere tot mai mare pentru servicii de mobilitate în oraşele în curs de dezvoltare, iar evoluţia municipiului Buzău îl face un oraş cu potenţial ridicat pentru ride-hailing”, a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

În acest sens, pentru a accesa serviciile de ride-hailing Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicaţia Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

În contextul preţului, cursele Bolt din Buzău începe de la preţul de 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%.

Din punct de vedere sanitar, atât pasagerii, cât şi şoferii, au obligaţia legală de a purta permanent masca de protecţie. Bolt le recomandă şoferilor săi parteneri să dezinfecteze maşinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanţare socială şi de igienă conform reglementărilor în vigoare.

În prezent compania Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistraţi în peste 40 de ţări din Europa şi Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete şi biciclete electrice, până la car-sharing.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata