Care sunt alimentele la care Damian Drăghici a renunțat și a slăbit 70 de kilograme?

De Jurnalul Național Actuale Lifestyle 233 citiri
4 min citire
Artistul Damian Drăghici arată mai bine ca niciodată, trecând printr-o transformare fizică impresionantă. Pentru a obține aceste rezultate, a fost nevoit să își schimbe complet dieta de zi cu zi. Astfel, care sunt alimentele la care Damian Drăghici a renunțat și a slăbit 70 de kilograme.

 Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme

Damian Drăghici este, fără doar și poate, unul dintre cei mai talentați muzicieni din showbz-ul românesc. Artistul a uimit în ultima perioadă nu doar prin creațiile sale artistice, dar și prin transformarea fizică spectaculoasă prin care a trecut.

În acest sens, Drăghici și-a deschis sufletul și a vorbit fără ezitări despre problemele cu greutatea pe care le-a avut în trecut. Când a decis să ia măsuri și să își schimbe obiceiurile alimentare, a reușit să slăbească mai bine de 70 de kilograme.

Avea 163 de kilograme, însă, cu timpul, respectând câteva reguli, a ajuns la 90. Pentru a obține aceste rezultate, a renunțat complet la anumite alimente. Mai exact, la cele care conțin zahăr, gluten, carnohidrați și lactate.

În afirmaţiile sale, ”Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri. 163 de kilograme am avut, și acum depinde…pe timp de iarnă am undeva la 97-99, iar vara am 89-91.

Primul moment când îți dai seama că nu mai poți și, de fapt, dacă poți să înțelegi că zahărul este ascuns, după cum bine, știm, în orice. De obicei, cea mai mare greșeală este când facem o dietă fără grăsimi. Iaurtul fără grăsimi are zahăr mai mult, totul ce e redus de grăsimi are zahăr mai mult.

În spatele zahărului se ascund carbohidrații, dar cel mai evident e zahărul pur. Combinația celor 3 e cea mai gravă. Zahărul, glutenul și lactatele. (…) Înainte de slăbit e mai important felul în care te simți decât slăbitul. De obicei, zahărul nu face altceva decât să îți pună o perdea pe ochi. Cade asupra capului un nor gri. (…)”, a declarat Damian Drăghici în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Damian Drăghici a slăbit peste 70 de kilograme

”De acolo am început să îmi dau seama de lucrul ăsta”

Artistul urmează acum o dietă keto. Din meniul zilnic nu îi lipsesc avocado – pe care îl numește untul naturii -, nuci, peștele gras sau friptura.

Aşadar, ”În zilele în care mi-e poftă de dulce înseamnă că n-am dormit destul, că nu am mâncat grăsimile necesare, și nu am mâncat nuci sau somon, friptură, eu am fost 8 ani de zile vegan și de acolo am început să îmi dau seama de lucrul asta.

(…)Nu trebuie să lipsească din dieta ta avocado, care e untul naturii, de la Dumnezeu. Nucile care sunt foarte importante. Ține de tine dacă poți să ții dieta Keto, ar fi cea mai sănătoasă.”, a mai spus artistul.

Sursa – playtech.ro