Cele mai amuzante și inspirate idei de urări pentru nuntă

0 156

Ziua nunții este de departe cea mai împlinitoare zi din viața unui cuplu, pentru că toți cei dragi le sunt alături, se bucură alături de ei și îi susțin în noua lor viață. Cu multe emoții, îmbrățișări și săruturi pe obraz din simpatie și apreciere, cei care sunt prezenți în mod fizic vor avea și unele urări directe pentru proaspeții miri.

Felicitările vin însă din toate părțile, și din partea oamenilor ce nu au fost la eveniment. Dacă îți dorești să faci o urare unor proaspeți căsătoriți, dar nu știi ce anume să le spui mai exact, îți oferim câteva soluții pentru varianta mesajelor de nuntă pentru mire și mireasă.

Chit că o faci într-un stil de glumă sau pe un ton mai formal, dacă este cazul, îți vom arăta o listă cu cele mai amuzante și inspirate mesaje de nuntă pe care le poți trimite atât mirelui, cât și miresei:

Mesaje de nuntă pentru mire și mireasă în calitate de prieten:

  1. „Să nu îţi fie teamă când vei spune marele ”Da”. Oricum nu ai de ales!”

 

  1. „Mă bucur să văd că te-ai căsătorit. Dacă mă ajută Dumnezeu, eu n-o s-o fac nici anul asta!”

 

  1. „Casă de piatră! Ataşat acestei felicitări vei regăşi cererile necesare pentru permisiunea de a ieşi la bere cu băieţii!”

 

  1. „Felicitări! Visul ţi se va îndeplini şi vei deveni mireasă! Punem pariu că soţul îţi va uită numele şi te va strigă doar ”Ce mâncăm azi?”!”

 

  1. „Vă mulţumesc că m-aţi…

Continuarea pe Glow.ro

Sursa: Perfect Makeup

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x