Chiar dacă oraşele sunt mari şi scumpe din Europa, poţi cumpăra o casă chiar şi cu 100.000 de euro

4 min citire
Pentru cine este intersant să achiziţioneze un imobil într-un oraș scump și superb din punct de vedere estetic din Europa, şi pentru cine călătoreşte în aceste zone, fără să știe, este faptul că pot cumpăra proprietăți în zonă la costuri mai mici decât ar fi crezut.

O locuință poate fi cumpărată și cu 100.000 de euro în aceste locuri

Oricine și-ar dori să aibă o locuință într-o zonă scumpă din Europa, splendidă pentru turiști, dar totuși la prețuri accesibile. Visul e mai realizabil decât ar putea să pară. De la peisajele însorite din Spania până la farmecul istoric al Italiei, exestă, în prezent, câteva orașe și sate pitorești în care îți poți cumpăra o proprietate.

Orașele europene în care îți poți cumpăra casă cu până în 100.000 de euro

Viana do Castelo. Acest oraș pitoresc din nordul Portugaliei impresionează prin stiluri arhitecturale și frumusețea naturală. Apartamentele cu două dormitoare costă aici între 55.000 și 64.000 de euro. Locuitorii se bucură de farmecul istoric de altădată, combinat cu caracteristicile unei vieți moderne.

Viana do Castelo, Portugalia

Tavira, Portugalia. Tavira combină alura din Algarve cu o atmosferă relaxată. Apartamentele studio din zonă prezintă prețuri ce variază de la 64.000 de euro la 87.000 de euro. Proprietățile de aici sunt ceva mai mari decât cele din Viana do Castelo și au un aer mai vechi.

Tavira, Portugalia

În plus, te poți bucura de frumusețile brute ale naturii

Lanjaron, Granada, Spania. Faimos pentru apele sale minerale despre care se spune că sunt vindecătoare, Lanjaron are parte de peisaje superbe de munte. Cei care iubesc aerul curat sunt bineveniți aici. Locuințele cu trei dormitoare încep de la un preț de 50.000 de euro.

Este un loc ideal pentru familiștii care sunt în căutare de liniște, pentru a trăi o viață armonioasă și pasionați de natura în forma sa brută.

Lanjaron, Granada, Spania

Sarlat-la-Caneda, Dordogne, Franța. Deși costă peste 90.000 de euro, proprietățile din Sarlat pot fi achiziționate la sume mai favorabile decât în alte locații ale Europei. Dacă luăm în calcul unele renovări, costurile ar putea depăși ușor 100.000 de euro, însă pasionații de istorie vor fi bucuroși de investiție.

Sarlat-la-Caneda, Dordogne, Franța

Chiar și Toscana poate fi accesibilă din punct de vedere imobiliar

Lucca, Toscana, Italia. Da, ai citit bine! Toscana poate fi accesibilă celor doritori. Ascunzând ziduri istorice și străzi pur și simplu fermecătoare, Lucca are la dispoziție pentru curioși apartamente și case în apropierea orașului ce costă între 64.000 și 74.000 de euro.

Lucca, Toscana, Italia

Agios Nikolaos, Creta, Grecia. Accesibilitatea Cretei este de neegalat. Mai ales în Agios Nikolaos! Aici, apartamentele cu două dormitoare prezintă prețuri chiar de 46.000 de euro. Acestea sunt, bineînțeles, cele mai ieftine. E un loc ideal pentru cei care caută să se bucure de frumusețea insulelor grecești la costuri reduse.

Agios Nikolaos, Creta, Grecia

Hondon de las Nieves, Alicante, Spania. Satul este situat chiar în inima văii Hondon, fiind înconjurat de podgorii și plantații de migdali. Proprietățile de aici costă, în general, 64.000 euro.

Hondon de las Nieves, Alicante, Spania

Sursa – playtech.ro

TAGGED: ,