Cunoscutul actor Florin Piersic a fost operat de urgenţă de Paşte

4 min citire

Inrolare trafic.ro
După cum a aflat o țară întreagă, cel mai iubit actor, Florin Piersic, a trecut prin momente grele, ca urmare a unor complicații de sănătate. Dar, de curând, au apărut noutăţi despre Florin Piersic. Actorul a fost operat de urgenţă de Paşte, iar lucrurile s-au complicat, spun medicii.

Au apărut noutăţi despre Florin Piersic

Pe 29 aprilie românii aveau să afle de internarea de urgență a marelui actor Florin Piersic, ulterior fiind operat de urgență la Spitalul Militar din Cluj, la Secția de ortopedie, după constatarea unei infecții la unul din genunchi.

După intervenție, din nefericire, au apărut noi complicații, de data asta cardiace, fiind transferat la Terapie Intensivă, la Institul Inimii din același oraș.

În cadrul celor mai noi informații, medicii de la Institul Inimii au luat decizia de a-l opera, din nou, la inimă, după ce infecția descoperită la genunchi ajungea aici, fiind vorba de o intervenție la nivelul stimulatorului cardiac pe care acesta îl avea deja montat.

Cele mai recente noutăţi despre Florin Piersic spun că intevenția la nivelul stimulatorului caridac a avut loc pe data de 5 mai, exact de Paște, medicii spunând că lucrurile s-au complicat, din acest motiv și intervenția rapidă de acum două zile.

De pe scena teatrului, direct la spital

La data de 6 aprilie, Florin Piersic și Medeea Marinescu se aflau în turneu cu piesa „Străini în Noapte”; ultima reprezentație trebuind să aibă loc la Cluj. Numai că starea de sănătate a actorului avea să se înrăutățească, astfel că s-a luat decizia de a-l interna de urgență la Spitalul Militar din oraș, unde de altfel a avut loc și prima intervenție chirurgicală.

Ulterior, pe 3 mai, apăreau noi detalii despre actor, medicii spunând că au fost nevoiți să facă anunțul despre starea lui de sănătate, în urma unor speculații cu privire la o posibilă infectare cu bacterii nozocomiale:

„Actorul Florin Piersic nu a contractat nicio infecţie nosocomială pe timpul internării în spitalul nostru.

Acesta a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului”, au precizat medicii de la Spitalul Militar din Cluj.

Marele Florin Piersic nu renunță la scenă, la 88 de ani

Ajuns la venerabila vârstă de 88 de ani, cel mai iubit actor român nu renunță la scenă, iar anul 2024 l-a readus în fața românilor pe cele mai importante scene din țară, inclusiv pe cea a Teatrului de Stat din Cluj.

Turneul cu spectacolul „Străini în noapte”; în regia regretatului Radu Beligan, este unul din cele mai importante, jucându-se de ani buni cu casa închisă. Într-un interviu acordat impact.ro, Medeea Marinescu vorbea despre retragerea actorului de pe scenă, declarând atunci că:

„Nu știu până când vom juca acest spectacol. Am trecut deja de pragul a 1.000 de reprezentanții și asta nu poate decât să ne bucure!

Mi-e greu să vă răspund, dar atâta timp cât există cerere, știm sigur că vom continua să urcăm pe scenă”, a precizat Medeea Marinescu pentru impact.ro.

Noutăţi despre Florin Piersic. Actorul a fost operat de urgenţă de Paşte. Lucrurile s-au complicat, spun medicii

Rămâne să vedem cum va decurge situația și care va fi starea de sănătate a marelui actor, în perioada următoare.

Sursa – playtech.ro