Cel mai mare parc de aventură din România se deschide pe 26 aprilie 2024

De Jurnalul Național Actuale Educaţie Sport 152 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
Pentru doritorii de aventură în natură, s-ar putea să fie cea mai bună alegere. Așa că vă propunem să aflați despre cel mai mare parc de aventură din România care se redeschide pe 26 aprilie 2024.

Parcurile de aventură în natură au luat amploare

Dacă nu vă place să vă antrenați în sala de sport, nu-i nimic, pentru că există o mulțime de activități sportive distractive pe care le puteți face în timpul vacanței, în parcurile de aventură în natură, unde poți merge de 1 Mai, care au luat o mare amploare în aproape toată Europa, dar și local, în România.

Dacă te duci prin statele europene, ai să găsești parcuri tematice, în Slovenia, Croația, Spania, Italia, Belgia, dar dacă nu vrei să cheltui extrem de mulți bani pe transport, cazare și intrările în parc, o poți face în România, având în vedere că și aici au luat amploare astfel de parcuri tematice.

Cel mai mare parc de aventură din România care se redeschide pe 26 aprilie 2024

Considerat cel mai mare parc de aventură din România, precum și locul de vis care trebuie vizitat în această vară, parcul tematic situat în Pdăurea Gârboavei, din apropiere de Galați, se redeschide pe 26 aprilie 2024.

Administratorii locului se laudă cu un total de 14.000 de vizitatori la nivelul anului trecut, pe toată perioada în care a fost deschis. Anunțul cu privire la redeschiderea parcului l-a dat chiar președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, într-un text publicat în urmă cu 2 zile:

Astfel, „Redeschidem cel mai mare parc de aventură din zonă înainte de Sarbătorile Pascale.

Astfel, de vineri, 26 aprilie, toţi iubitorii de adrenalină, care vor să aibă parte de experienţe inedite şi de relaxare în aer liber, pot să vină şi să încerce cele 15 trasee de aventură din Pădurea Gârboavele. Anul trecut, în primul an de funcţionare, Parcul Aventura a avut aproximativ 14.000 de vizitatori. Lucrăm intens la ultimele pregătiri pentru marea redeschidere, dar şi la extinderea parcului cu noi şi noi atracţii – bobul suspendat, aproape 7 kilometri de piste de biciclete, locuri de joacă, un turn de căţărare şi spaţii de relaxare pentru adulţi.

Parcul va fi deschis de sărbătorile legale, inclusiv în minivacanţa 1-6 mai.”, anunța Costel Fotea, președinte CJ Galați.

Alte 17 parcuri tematice vor fi redeschise în România

Pe lângă parcul de aventură din Galați, România mai dispune de cel puțin alte 17 parcuri tematice, precum sunt și cele care urmează:

Escapade Adventure Park – Cumpătu, Sinaia,
Parcul de aventura Arka Park, Păltiniș,
Parcul de aventură Wolf Park, Zărnești,
Parcul de aventură din Drăguș, Făgăraș,
Parcul de aventură de la Cheile Grădiștei,
Parcul de distracție Extreme Park, Cernica,
Parcul de distractie Eden Land, București
Parcul de distracție Balu Park, Harghita,
Parcul de aventură Adrenalin, Cluj,
Parcul de distracție Hamak, Iași,
Parcul de distractie Club Aventura, Iași,
Parcul de aventură Paradis Land, Neptun,
Parcul de aventură Escalada Park, Gura Humorului,
Parcul de distractie Club Aventura, Băile Tușnad,
Parcul de distractie Club Aventura, Salina Praid,
Arena Park, Orăștie,
Parc Aventura, Brașov.

Alte distracții sunt, spre exemplu cea mai mare tiroliană din Europa, situată în orașul Gura Humorului, în Parcul de aventură Escalada Park. Toate aceste locații vor fi deschise în perioada următoare, așteptându-și clienții, atât pe cei mici, cât și pe cei mari, pentru a se aventura în toate activitățile practicate aici.

Sursa – playtech.ro