O alunecare de teren pe autostrada A1

Din cauza precipitaţiilor abundente, o alunecare de teren s-a produs, joi, în proximitatea părţii carosabile a autostrăzii A1, în zona localităţii Orţişoara,  lucrările de remediere urmând să dureze trei-patru ore, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, Alina Sabou.

Reprezentanţii Biroului Poliţiei Autostradă (BPA) A1 Deva-Nădlag au precizat pentru AGERPRES că intervenţiile sunt în derulare, dar traficul rămâne încă restricţionat.

„Este vorba despre o porţiune de doi-trei metri din autostradă, care a fost afectată. Traficul este încă restricţionat şi se circulă doar pe banda a doua a sensurilor de mers. Se lucrează, sunt acolo şi reprezentanţi ai ISU şi de la Drumuri”, au afirmat reprezentaţii BPA A1 Deva-Nădlag.

Astfel, alunecarea de teren a condus la acumularea de apă şi pământ pe suprafaţa de rulare, ceea ce face să se circule îngreunat, doar pe a doua bandă pe fiecare sens de mers.

Si pentru a putea evita producerea de accidente rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata