Tom Hanks, supravieţuitor al coronavirusului

41

 La începutul acestui an, actorul american de Oscar, Tom Hanks, a fost infectat cu noul coronavirus,Iar după ce s-a vindecat, a declarat că nu are ”prea mult respect” pentru persoanele care refuză să pună în practică măsurile de precauţie, precum purtarea unei măşti în spaţii publice, relatează Reuters.

Astfel, Hanks şi soţia sa, actriţa şi cântăreaţa Rita Wilson, au dezvăluit în luna martie că au avut rezultate pozitive la testul pentru coronavirus în timp ce se aflau în Australia pentru o filmare.

”Cel puţin trei lucruri mărunte (sunt) în beneficiul tuturor, dacă alegeţi să le faceţi”, a spus Hanks, în vârstă de 63 de ani, într-un interviu acordat Reuters Television. ”Purtaţi o mască, spălaţi-vă pe mâini, (respectaţi) distanţarea socială. Dacă nu puteţi face asta, nu am prea mult respect pentru voi”.

A fost recompensat de două ori cu un premiu Oscar pentru ”Philadelphia” şi ”Forrest Gump”,acesta a comparat aceste măsuri cu paşii pe care şoferii trebuie să îi parcurgă pentru a utiliza în siguranţă o maşină. ”Atunci când conduceţi o maşină, trebuie să semnalizaţi, să nu circulaţi prea repede şi să evitaţi pietonii”, a declarat el. ”Ne place sau nu, suntem cu toţii implicaţi”, a adăugat el.

Astfel, Statele Unite conduc la numărul de decese şi infectări asociate noului coronavirus.

Actual, din cauza pandemiei, noul film al lui Hanks, ”Greyhound”, nu va fi distribuit în cinematografe, ci va fi difuzat prin streaming pe Apple TV+, începând de vineri.

Numeroase cinematografe din întreaga lume rămân închise în cadrul măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii cazurilor de infectare.

Actorul a declarat că filmul ”Greyhound” a fost realizat pentru ”o experienţă vastă, masivă, de imersiune, ce se poate realiza doar într-un cinematograf cu cel puţin alţi 100 de oameni”. Însă, în contextul pandemiei de COVID-19, ”trebuie să mergem mai departe cu aceste obstacole” şi să fie difuzat online pentru a putea fi vizionat de acasă, a mai spus actorul.

În acest film, actorul Tom Hanks interpretează rolul comandantului Ernest Krause, un ofiţer de marină care se îmbarcă în prima sa misiune, în Al Doilea Război Mondial. Hanks a fost de asemenea cel care a scris scenariul, adaptat după romanul din 1955 ”The Good Shepherd”, semnat de C. S. Forester.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata