Tesla va integra Netflix si Youtube in masini

0

Tesla a anuntat ca serviciile de streaming Netflix si Youtube vor fi disponibile pentru soferi, insa vor putea fi utilizate doar atunci cand masina este stationara.

A anuntat ca va lansa in curand versiunea a 10-a a software-ului integrat in modelele sale, cel mai probabil in cursul lunii august.

Elon Musk, CEO-ul constructorului american, a oferit cateva informatii despre noutatile pregatite in cadrul unor posturi pe reteaua de socializare Twitter.

Noul update se va concentra in special pe serviciile multimedia, mai ales ca Musk a anuntat ca noua versiune de sofware va integra inclusiv aplicatiile de streaming Netflix si Youtube. Ca masura de siguranta, acestea vor putea fi utilizate doar atunci cand masina este stationara. In plus, vor exista numeroase jocuri noi, iar Tesla mentioneaza si imbunatatiri pentru sistemul cu functii autonome Autopilot.

“Abilitatea de a face streaming de pe Youtube și Netflix atunci când mașina este oprită va fi disponibilă în curând pe Tesla. Versiunea 10 de software va include o serie de jocuri și funcții de infotainment și îmbunătățiri la sistemele Autopilot, Traffic Light, Sign Recognition și Smart Summon”, a precizat Musk pe Twitter.

Musk a dezvăluit însă că serviciile Netflix și Youtube vor putea fi rulate oricând atunci când mașinile vor deveni cu adevărat autonome.

Anterior, cu ocazia conferinței E3 de la Los Angeles din luna iunie, Musk a detaliat o listă complexă de jocuri care vor fi disponibile pe mașinile Tesla, iar printre ele se numără Fallout Shelter sau o serie de titluri clasice de la Atari, cum ar fi Tempest, Pole Position și Missile Command.

sursa wall-street.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata